fbpx

Andrea Šušnjara otkriva: Školovana da preživim!

Novi spot…

Luda kakva jesam ne spavam, duge noći samo prohodam, onda dobiješ pravu mene, dozu naivke i žene, pjeva Andrea u novom spotu…

Andrea Šušnjara– Pjesma mi se svidjela na prvu jer volim upravo ovakav tip pjesama koje nose snažnu poruku i emociju. Osim teksta svidjela mi se i melodija pa sam mogla pustiti glas upravo onako kako sam htjela i nadam se da je rezultat dobar te da će se puno njih prepoznati u pjesmi – rekla je lijepa Andrea Šušnjara za portal Scena.hr. Grupa ‘Magazin’ snimila je spot za novu pjesmu ‘Školovana da preživim‘ koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić. Spot je sniman u režiji Marija Grabovca, a kostimografiju potpisuje Dies Gaudii iz Zagreba. S ovom pjesmom ‘Magazin‘ će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.
– Pjesma je ljubavnog karaktera za snažne žene i nadam se da će se svidjeti publici – kaže Andrea. Ovog ljeta grupa ‘Magazin‘ priprema još jednu bržu pjesmu s kojom će se predstaviti na Splitskom festivalu. Pjesma će biti i u emisiji ‘Hana zna’ popularne Hane Tabaković na Mreži TV.

Foto: Srđan Tutić

Pogledajte: [vsw id=”ssHQIzcJVjo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]