fbpx

I zvijezde uživale uz vaterpolo i vaterpoliste!

Vodeni sport…

Vaterpolo– Odlično sam se zabavila. Iako su dečki dobro namučili moje živce uživala sam u odličnoj utakmici. Vaterpolo je zaista atraktivan i ugodan oku. Čestitam na pobjedi! – izjavila je glazbenica Andrea Šušnjara.

Atraktivni hrvatske vaterpolski reprezentativci na prvu su utakmicu nove sezone FINA Svjetske lige privukli brojne gledatelje među kojima su se isticale brojne ljepotice! Ispunjen bazen Mladosti u Zagrebu bio je premalen za sve ljubitelje ovog vodenog sporta, a naši su reprezentativci u napetoj utakmici osvojili bod u borbi s Grčkom. Tako su na bazenu Mladosti u utakmici i vaterpolistima uživale su i brojne osobe iz društvenog života poput Hrvatske poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, pjevačica Magazina Andrea Ivana ErgicŠušnjara, TV voditejice Ecija Ivušić i Hana Tabaković, glazbenici Bojan Jambrošić i Petra Kovačević, bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić i brojni drugi.
– Iako smo osvojili samo bod u utakmici, sretni smo da su naši navijači ispunili tribine bazena Mladosti. Posljednjih tjedana kampanjom Hrvatska voli vaterpolo nastojimo se približiti javnosti i pozvati ih na praćenje ovog zaista atraktivnog sporta. Navijači i publika na tribinama naši su suigrači i najbolja nagrada su nam osmijesi na njihovim licima – rekao je reprezentativac Paulo Obradović.
Vaterpolo utakmice posljednjih su mjeseci sve posjećenije, atrakitvni popratni sadržaji pravo su osvježenje, a performerice iz plesne grupe First Entertainment dodatno su zagrijale atmosferu na bazenu Mladosti na oduševljenje brojnih posjetitelja. Vaterpolo reprezntativci navijače su pozvali na iduću utakmicu koja se igra 14. siječnja protiv opasnog rivala Mađarske.

Foto: Press Scena.hr