Azil Dumovec i Dinamo pripremaju kalendar za 2014. godinu
By Gordana Malašić Lazić On 16 ruj., 2013 At 10:47 AM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

GNK Dinamo i DumovecAzil Dumovec je ove godine uspješno zbrinuo mnogo kućnih ljubimaca. U radu azila pomažu građani i sponzori s kojima azil osmišljava nove projekte. A svrha je promoviranje udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca, edukacija i bolja briga o životinjama općenito.

Akciji udomljavanja priključili su se igrači Dinama. Fotografije igrača Dinama s psima, koji čekaju drugu priliku da budu udomljeni, materijal su za kalendar za 2014. godinu.

Dinamo i DumovecProjekt je osmislila Gordana Popović, djelatnica azila koja svojim fotografskim umijećem pomaže da što više građana Zagreba posjeti i pomogne sklonište.
Dinamovi igrači su se rado odazvali i odlazili na snimanje između treninga te će aktivno sudjelovati u promociji kalendara ali i akcija azila Dumovec.  Kroz Sklonište godišnje prođu tisuće napuštenih pasa, mačaka, i brojnih drugih životinja koje su ljudi napustili. Politika Skloništa je neubijanje napuštenih životinja te se svim raspoloživim sredstvima promovira njihovo udomljavanje, skrb na daljinu, i senzibiliziranje javnosti za ovaj osjetljiv društveni problem. Tiskanje  i prodaja kalendara za 2014. je korak u tom smjeru.

Foto: Press Scena.hr

comment closed