fbpx

Na kartingu: Brza i opasna Katarina Prnjak!

Ovisnica o adrenalinu…

Bivša Miss Hrvatske je prvi put u životu vozila karting, ali joj se odmah svidjelo. Čak s prijateljicama planira voziti utrke.

Katarina Prnjak– Dugo sam imala želju, ali nikako nisam našla vremena da odem na to u Splitu. Večeras sam otišla u City Center One i bilo je super. S prijateljicama već dogovaram neke utrke kad dođu iz Splita – otkrila je Katarina Prnjak ekskluzivno za portal Scena.hr. Bivša Miss Hrvatske je trenutno u Zagrebu jer snima jednu reklamu. Katarina je prvi put u životu vozila karting, ali joj se odmah jako Katarina Prnjaksvidjelo. Bilo joj je puno zanimljivije, kaže, nego što je mislila da će biti.
– Već vidim da sam se ‘navukla’ i da ću voziti bar jednom na tjedan – kazala je Katarina. Bivša misica se voli natjecati pa će sljedeći put pokušati ‘skinut’ svoje najbolje vrijeme.
– Isprepadala sam dečka koji tamo radi da ću biti vjerojatno opasna, ali na kraju sam bila potpuno bezopasna i odradila sam to školski – kroz smijeh je rekla Katarina. Dodaje kako nije bilo zapinjanja niti je probila ogradu.
– Ali obožavam brzinu i adrenalin – istaknula je Katarina.

Foto: Privatni album