fbpx

Četvrta sezona serije Vjetar u leđa

Na HRT…

13 epizoda četvrte sezone serije Vjetar u leđa na malim ekranima

Vjetar u leđaHrvatska radiotelevizija u ponedjeljak 15. travnja na Prvom programu (HRT – HTV1) počinje s prikazivanjem nove četvrte sezone serije Vjetar u leđa. Riječ je o kanadskoj obiteljskoj seriji o mukama obitelji Bailey u vihoru ekonomske krize tridesetih godina prošlog stoljeća snimljenoj prema romanima „Nikada troje u krevetu” Maxa Braithwaitea i „Deset izgubljenih godina” Barryja Broadfoota. Život Baileyevih okosnica je priče o ljudima koji se snalaze na različite načine u vrijeme ekonomske krize, a radnja četvrte sezone smještena je između 1935. i 1936. godine.
U 13 epizoda gledatelji će pratiti kako Max teškom mukom uzdržava četvero djece dok je Honey na liječenju u sanatoriju. Grace se sve više zbližava sa školskim učiteljem Jimom Flettom dok za to vrijeme istražuje novinarstvo. Hub je oduševljen jer se Alice MacFarlane vratila u grad, no otkriva da je u Torontu ostala u drugom stanju. Fat se sprijateljuje s Jimovim sinom Pritchardom. Honey, koju sada glumi nova glumica, Laura Bruneau, ozdravila je i vraća se u New Bedford. U glavnim su ulogama: Laura Bruneau, Shirley Douglas, Dan Lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger i Kathy Greenwood.
Prvu epizodu nove četvrte sezone serije Vjetar u leđa gledajte u ponedjeljak 15. travnja na Prvom programu (HRT – HTV1) Hrvatske radiotelevizije u 10 sati i 20 minuta.

Foto: Press