fbpx

Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole: Na granici

Serija…

Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole

Danijela Martinović– Jole i ja često pjevamo na našim privatnim druženjima, a evo sada će i ljudi prvi put vidjeti kako to izgleda – rekla je Danijela Martinović.
Nova dramska serija ‘Na granici’ počinje s emitiranjem ove nedjelje u 20.00 sati, a za novu seriju Nove TV već je snimljen i spot istoimene naslovne pjesme. Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, autor glazbe Tonči Huljić uz kojeg aranžman potpisuje i Leo Škaro. Izvode ju Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu ćemo vidjeti i dijelove same serije.
Kako se radnja serije odvija u selu Lokvica koje se nalazi na granici između Hrvatske i BiH, tako se i spot snimao na tom seta pa su se tim povodom i popularni pjevači prisjetili nekih svojih anegdota s graničnih prijelaza. Jole je ispričao:
Danijela Martinović– Mogu reći da imam samo pozitivna iskustva, ali možda sam u ovoliko puno godina i puno kilometara, možda sam dva tri puta čekao nešto na granici, možda pola sata, sat vremena, ali inače nemam problema – rekao je o pjesmi Jole.
Riječi i melodija pjesme ‘Na granici’ svima su brzo ušli u uho jer su sastavni dio i promotivnog spota serije, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, radi se o još jednom nadolazećem hitu.
Spot pjesme ‘Na granici’ premijerno će biti prikazan ove subote u programu Nove TV, a potom i na svim njenim digitalnim kanalima.

Foto: Press