fbpx

Video: Franka otkrila koja je objava naljutila Vedrana Ćorluku!

Franka otvorila novu sezonu Dalibor Petko Show

Svirkom uživo, Franka je otvorila novu sezonu popularne televizijske emisije ‘Dalibor Petko Show’. ’Totalno mi je ovo nedostajalo, nadam se da će ponovno krenuti koncerti’, rekla je dobro raspoložena pjevačica koju su u emisiji iznenadili brojni kolege i prijatelji. Uz modnu dizajnericu Kristinu Burju, Franka je pokazala koliko ima smisla za modu, s Damirom Kedžom dogovarala je duet i ‘spoj’ za njihove pse, a uz pomoć Tine Walme i Diega Siqueira ponovno se vratila na plesni podij. Pjevačici su se u studiju pridružile i kolegice Gina i Antonela Doko te maneken Patrik Cvetko, koji je glumio u njezinom spotu za pjesmu Plan B, koju je Franka u emisiji prvi puta otpjevala uživo.

Franka: Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru

S voditeljem Petkom prisjetila se i svojih najpoznatijih objava na društvenim mrežama. O Eurosongu je rekla da je to iskustvo koje ju je u potpunosti promijenilo.
– Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru – rekla je Franka osvrnuvši se i na komentare da joj se tijekom izvedbe nešto dogodilo s trepavicom.

Franka

– Imam takvo oko, polukrivo, tako da nisam kriva ni ja, a ni trepavica – smijala se Franka.
Otkrila je i koja je objava naljutila njezinog supruga, Vedrana Ćorluku.

Bila je to Frankina posveta njegovom oproštaju od reprezentacije.
– Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive – priznala je Franka.

Franka

Prisjetila se Franka i njihove prve zajedničke fotografije sa sinom Viktorom u rodilištu.
– Predivna, nenamještena, ja još ni ne znam gdje sam od poroda. Ne znam čak ni tko je slikao – smijala se pjevačica koja Vedrana zeza da je samohrana majka dječaka i psa te mu poručuje da se vrati kući.

Foto: Press
Video: