fbpx

Goran Čolak: Dobar je osjećaj biti u top četiri

Svjetsko prvenstvo…

Uz to sam ukupni pobjednik po zbroju disciplina, čemu se svakako nisam nadao, rekao je rekorder reprezentativac za portal Scena.hr

Fotogalerija

Goran ČolakGoran Čolak na AIDA Svjetskom dubinskom prvenstvu u Limassolu na Cipru srušio je i posljednji nacionalni rekord. U disciplini FIM – ronjenja u dubinu bez peraja uz povlačenje po konopu Goran je osvojio četvrto mjesto te postao nositelj svih nacionalnih rekorda u svim disciplinama ronjenja na dah – i u bazenu i u dubinu.
– Osjećaj je dobar. Završio sam u top četiri s jednom srebrnom medaljom iz constant Goran Čolakweight, kraljevske discipline ronjenja na dah. Uz to sam ukupni pobjednik po zbroju disciplina, čemu se svakako nisam nadao, iako moram priznati da je bilo i malo sreće – rekao je Čolak za portal Scena.hr. Goran je postao i ukupni pobjednik natjecanja po zbroju bodova u sve tri discipline te će primiti nagradu u sjećanje na Nataliju Molčanovu, slavnu sportašicu i roniteljicu – rekorderku koja je nedavno nestala u jednome dubinskom zaronu. Goran je prvi koji prima Goran Čolakovu prestižnu nagradu. Čolak nakon ovog rezultata, nastavlja s natjecanjima. Kaže da se trenutno nalazi u Italiji. Na otoku Ischia održava se CMAS Svjetsko prvenstvo, također u dubinskim disciplinama.

Foto: Samo Jeranko
Fotogalerija: [nggallery id=583]