Goran Čolak osvojio treće mjesto na Cipru!
Piše: redakcija On 14 ruj., 2015 At 05:18 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Veliki uspjeh…

Ovo je Goranovo prvo individualno svjetsko prvenstvo u dubinskom ronjenju te premijerni individualni nastup u disciplini CNF

Goran ČolakPrvog finalnog dana u dubinskom ronjenju na dah – AIDA Svjetskog dubinskog prvenstva u Limassolu na Cipru Goran Čolak osvojio je treće mjesto. Prvo mjesto osvojio je Rus Aleksej Molčanov s 85 metara, slijede Lozano iz Španjolske i Malina iz Poljske s po 76 metara, dok Goran sa Šveđaninom Johanom Haggom dijeli treće mjesto. Višestruki svjetski prvak i rekorder postigao je novi nacionalni rekord – 71 metar u finalu discipline CNF – ronjenja u dubinu bez peraja. Na taj način Goran je za čak 11 metara popravio dosadašnji nacionalni rekord Tome Vrdoljaka od 60 metara.

Goran ČolakOvo je Goranovo prvo individualno svjetsko prvenstvo u dubinskom ronjenju te premijerni individualni nastup u disciplini CNF. Nakon što je postigao gotovo sve što se uopće može postići u bazenskim disciplinama, Goran je odlučio započeti prijelaz iz bazena na dubinske ronilačke discipline. Kaže da najbolje rezultate očekuje 2017. godine.

Foto: Press

comment closed