fbpx

Goran Višnjić: Život u Los Angelesu je lijep!

Zagreb…

Kod Tamare Loos i Saše Bunete gostovao je Goran Višnjić, koji već 16 godina živi u Los Angelesu

Goran Višnjić– Od kad sam završio Hitnu službu, snimao sam u Glasgowu, Londonu, Pragu, Vancuveru..Ta želja za putovanjem je zadovoljena, tu uvijek ima nekog vraga koji te tjera da ideš nekud dalje. Život u Los Angelesu je lijep, ali putujem jako puno. Super je, imam najbolje od dva svijeta – rekao je u Jutarnjem showu Goran Višnjić.
Kod Tamare Loos i Saše Bunete gostovao je Goran Višnjić, koji već 16 godina živi u Los Angelesu. Možemo reći da je ovo bilo Goran Višnjićekskluzivno gostovanje, jer stari Sašin prijatelj s Akademije i naš najpoznatiji glumac sa svjetskom slavom rijetko daje intervjue i izbjegava medije.
Saša Buneta otkrio je da si u prijavama za neke castinge uvijek par centimetara doda, par kilograma skine, dopiše da priča francuski, parla španjolski, esperanto, pa je pitao Višnjića je li on ikad nešto dodao.
– Ne, ne , nema potrebe. Ozbiljno, nema potrebe.”
Goran Višnjić je svoju slavu iskoristio i za pomaganja životinjama, sudjelovao je u hrvatskim i stranim kampanjama protiv napuštanja pasa, nošenja krzna, kitolova, za očuvanje kenijskih slonova.

Foto: Press