Jacques Houdek će zagrijati publiku za Vannu na dočeku 2017.!
By redakcija On 29 pro., 2016 At 04:46 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Tek je 12 sati u ponoć na središnjem gradskom trgu uz Vannu

Jacques HoudekZa fantastičan doček na Trgu bana Josipa Jelačića ove godine pobrinuti će se Vanna, Jacques Houdek, Psihomodo pop te Najbolji hrvatski tamburaši uz tradicionalni ponoćni vatromet te neponovljiv blagdanski doživljaj.
– U Zagrebu će na Trgu bana Josipa Jelačića biti organiziran doček Nove 2017. godine, na kojemu će Zagrepčane i goste glavnog hrvatskog grada u Novu godinu uvesti Vanna i Jacques Houdek, Psihomodo pop te Najbolji Vannahrvatski tamburaši uz tradicionalni ponoćni vatromet te neponovljiv blagdanski doživljaj najbolje europske adventske destinacije – najavljeno je u petak na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.
Doček 2017. godine će na središnjem trgu početi na Silvestrovo u 20.30 sati uz glazbu DJ.a. U 21.00 sat na pozornicu će stići Najbolji hrvatski tamburaši, a Jacques Houdek će zagrijati publiku od 22.00 sata. Vanna će svoje najpoznatije hitove pjevati od 23.10 sati te sve uvesti u Novu 2017. svojim velikim hitom ‘Tek je 12 sati’, koji će izvesti s Jacquesom Houdekom.
Uz tradicionalni vatromet u ponoć će uslijediti i čestitka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Dvadeset minuta poslije ponoći sve okupljene će zabavljati Psihomodo pop.

Foto: Scena.hr

comment closed