Ekskluzivno: Video – Lepa Brena u Zagrebu zapjevala škampu: Bato…
By redakcija On 14 pro., 2019 At 01:42 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Fotogalerija…

Lepa Brena
Lepa Brena– Divno se osjećam, evo sada ću malo prošetati i gradom, pa proba, i idem da se odmorim jer jedva čekam da se družim sa mojom divnom publikom – rekla je Lepa Brena.
Jedna od najvećih zvijezda u regiji, Lepa Brena, stigla je u Zagreb uoči svoja dva koncerta u zagrebačkoj Areni. Slobodno vrijeme prije velikih nastupa provela je na Adventu u Zagrebu, a snimila je i video u kojem pjeva svoj veliki hit ‘Bato, bato’.
Lepa Brena svoje će obožavatelje počastiti Lepa Brenadvostrukim koncertnim spektaklom. Brena u Zagreb dolazi u organizaciji Star produkcije, a za hrvatsku metropolu priprema trosatan grandiozan show, koji je osmislila sama, a već je sastavljena i set lista pjesama koje će izvesti pred obožavateljima.
– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Nadolazeći koncerti bit će rapsodija glazbeno – scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže Brena.
Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate.

Foto: Privatan album Lepa Brena
Video:

Fotogalerija:

comment closed