fbpx

Ekskluzivno: Video – Lepa Brena u Zagrebu zapjevala škampu: Bato…

Fotogalerija…

Lepa Brena
Lepa Brena– Divno se osjećam, evo sada ću malo prošetati i gradom, pa proba, i idem da se odmorim jer jedva čekam da se družim sa mojom divnom publikom – rekla je Lepa Brena.
Jedna od najvećih zvijezda u regiji, Lepa Brena, stigla je u Zagreb uoči svoja dva koncerta u zagrebačkoj Areni. Slobodno vrijeme prije velikih nastupa provela je na Adventu u Zagrebu, a snimila je i video u kojem pjeva svoj veliki hit ‘Bato, bato’.
Lepa Brena svoje će obožavatelje počastiti Lepa Brenadvostrukim koncertnim spektaklom. Brena u Zagreb dolazi u organizaciji Star produkcije, a za hrvatsku metropolu priprema trosatan grandiozan show, koji je osmislila sama, a već je sastavljena i set lista pjesama koje će izvesti pred obožavateljima.
– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Nadolazeći koncerti bit će rapsodija glazbeno – scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže Brena.
Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate.

Foto: Privatan album Lepa Brena
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=kJSnbP-JGCc[/embedyt]

Fotogalerija:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”784″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]