fbpx

Luka Modrić: Pobjeda prije odlaska na SP u Rusiju. Hvala Slavonijo!

Vatreni…

Luka Modrić– Pobjeda prije odlaska na Svjetsko prvenstvo. Hvala Slavonijo – napisao je kapetan Vatrenih Luka Modrić ispod fotografije koju je objavio na društvenoj mreži, a nakon prijateljske utakmice protiv Senegala u Osijeku.
Fotografija je oduševila obožavatelje, koji su uz brojne komentare podrške i preko 450 tisuća lajkova zaželjeli sretan put reprezentaciji na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.
– Na kraju sam zadovoljan pobjedom, a veliko hvala Slavoniji i Osijeku na sjajnoj podršci, premda smo im možda ostali malo dužni. Sparina je ubila prvo poluvrijeme, a tu sam pogriješio s početkom utakmice u 18:00 sati – rekao je nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić.
Po završetku utakmice u Osijeku, stručni stožer i Luka Modrićigrači hrvatske reprezentacije imaju dva slobodna dana, a na zrakoplov za Rusiju sjedaju u ponedjeljak, 11. lipnja 2018. godine.
Hrvatska svoj nastup u Rusiji otvara 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, a protiv Argentine igra 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu. Grupnu će fazu zaključiti 26. lipnja protiv Islanda u Rostovu na Donu.
A HNS je organizirao i navijačku zonu u Moskvi. S obzirom na to da će većina hrvatskih navijača na utakmice putovati upravo preko Moskve, središnja će hrvatska navijačka zona biti organizirana u moskovskom centru, u Parku skulptura Muzeon, koji je dio najpoznatijeg i najljepšeg moskovskog i ruskog parka, Parka kulture (Gorki park). Dnevno ga posjeti više od 40.000, a vikendom i praznicima više od 250.000 posjetitelja.

Foto: Luka Modrić društvena mreža