Luka Modrić: Izgleda da ne možemo jednostavno
By redakcija On 10 ruj., 2019 At 07:30 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Azerbajdžan…

– Nismo uspjeli osvojiti tri priželjkivana boda. Prvih smo dvadesetak minuta igrali dobro, postigli pogodak, mogli zabiti još dva ili tri, a nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dopustili Azerbajdžanu da nam stvara šanse. Tako su i izjednačili, iz nedopustivog solo-prodora, bili su sve bolji kako je utakmica odmicala. Razočarani smo, očekivali smo pobjedu. Izgleda da ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, no imamo još tri susreta i nadam se da ćemo se na kraju plasirati na EP. Imamo sve u svojim rukama, sve je još otvoreno. Na Poljudu protiv Mađarske očekujem dobru atmosferu i podršku te vjerujem u našu pobjedu – rekao je Luka Modrić.
Kapetan Luka Modrić i vratar Dominik Livaković podijelili su svoja razmišljanja po završetku dvoboja Azerbajdžana i Hrvatske (1:1).
– Nismo planirali ovakav rasplet, makar smo dobro ušli u utakmicu. S vremenom smo padali i žalostan sam zbog toga. Možda smo osjetili da smo čak i previše moćni za Azerbajdžan, a u nogometu se to uvijek vrati. Imali su u nastavku više šansi, a sada nam preostaje samo pobijediti Mađarsku na Poljudu – rekao je Dominik Livaković.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed