fbpx

Video: Manekenka trčeći gola dvorištem slavi razvod braka

Sretno razvedena…

Manekenka Jodie Marsh– Ovo mi je najbolji dan u životu. I službeno sam razvedena. Trčim gola svojim dvorištem i slavim. Ja sam ponovno rođena. Konačno slobodna. Ovo mi je najsretniji dan u životu. Za sve vas koji su nesretni u vezi; prekinite, pridružite mi se kao novorođeni. Nemojte se bojati. Nemojte ostajati u lošoj vezi zbog krivog razloga. Živite svoj život.Nemojte biti kontrolirani strahom. Samo vi možete pronaći pravu sreću. Nemojte raditi pogrešku Manekenka Jodie Marshkakvu sam ja napravila. Ako nešto nije 100% ok, onda vjerojatno i nije. Pozdravite novu slobodnu i sretnu Jodie Marsh – napisala je bivša manekenka Jodie Marsh ispod videa kojeg je objavila na društvenoj mreži, a u kojem gola trči dvorištem i slavi razvod braka.
Bivša britanska manekenka Jodie Marsh objavila je video na svom društvenom profilu u kojem gola trčeći dvorištem slavi razvod braka od supruga Jamesa Placida koji je ovaj tjedan postao i službeno potvrđen.
Njezina je objava naišla na veliko odobravanje njezinih obožavatelja, koji su lajkovima i brojnim komentarima slavili zajedno s njom, kako kaže najsretniji dan u životu. Kako izgleda njezina proslava razvoda, pogledajte u videu.

Foto: Screenshot društvene mreže
Video:
https://www.instagram.com/p/BSwOYB_gXYT/?taken-by=jodiemarshtv