fbpx

Marko Braić oduševio kao Eleni te odnio pobjedu u TLZP

Marko Braić transformacijom u zanosnu ciparsku pjevačicu oduševio žiri

Marko Braić pobjednik je pete epizode glazbeno zabavnog showa Tvoje lice zvuči poznato. Transformacijom u zanosnu ciparsku pjevačicu koja je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2018. Eleni Foureiru, oduševio je žiri te osvojio najveći broj bodova. Kao pobjednik večeri, Marko Braić odlučio je da nagradu od 10.000 kuna dobije udruga ‘Prevencija’.
Marko Braić

– Utjelovio si meni jednu od najdražih pjevačica. Otkrila sam je 2011. kada sam odselila u Grčku, imala je isto tako bujnu kosu, nešto malo svjetliju i ja sam se tog trenutka zaljubila u nju i njezinu kosu. Bila sam nekoliko puta na njezinim nastupima. Žena pjeva uživo i cijelo vrijeme pleše. Ti si to odradio kao da sam nju gledala – kazala je Nives Celzijus.
– Ta kostimografija, to je bilo čudo. Sigurna sam da, kao što je Eleni uložila jako puno truda i napora u ovaj svoj nastup, tako si i ti dao sve od sebe i uistinu sam uživala. Ti si živa vatra, srećo – komentirala je Indira.
– Tebe ta gljiva baš ne mazi, ali ti vraćaš istom mjerom. Daje ti stvarno zahtjevne koreografske zadatke, ti uvijek moraš nešto plesati i radiš to fantastično, a što se tiče izgleda podsjećaš me jako na drugu sezonu i Sašu Lozara. Kad bi njega obukli u žensko, prolaziš pokraj njega i gledaš koja je ovo nova ženska – rekao je Igor Mešin.
– Ono što mi je kod Eleni predstavljalo najveći izazov je mlataranje kosom. Nikada ne bih rekao da mahanje kosom u stranu može biti tako teško. Dobio sam upalu vratnih mišića, boli me kuk, sav sam slomljen – kazao je Marko.
Na drugom mjestu u poretku natjecatelja u petoj epizodi je Lu Jakelić koja je ponovno oduševila, ovoga puta transformacijom u Eurosong izdanje hrvatskog pjevača Jacquesa Houdeka.
Marko Braić

– Meni je nevjerojatno kako je jedna sitna, mala dinamitna džepna Venerica tako dobro dočarala jednog velikog čovjeka – rekla je Nives te dodala:
– Vokalno si rasturila. Više mi se svidio operni Jacques.
– Kad si počela pjevati ja sam prestala disati. Ti si čarobna, vokalno raskošna. Dosadila si više s tom ljepotom – kazala je Indira.

Foto: Press