fbpx

Mirko Filipović izgubio na bodove, ostali briljirali!

Glory 14…

Mirko FilipovićNoć borbe, noć gladijatora na prestižnom događaju Glory 14 u Areni Zagreb oduševio je sve prisutne. Mirko Filipović izgubio je odlukom sudaca na bodove u glavnoj borbi večeri protiv Remyja Bonjaskyjeg, kojem je ovo bio posljednji meč u karijeri.
Ekskluzivno za portal Scena.hr Igor Jurković ‘The Warrior’ nakon nokauta protiv Michaela Dutta u samo minutu i četrnaest sekundi podijelio je s nama svoje prve dojmove.
– Super se osjećam nakon pobjede, pokazalo se sve kako sam i planirao pa čak i bolje. Moj plan je bio riješiti borbu u drugoj rundi ali ja sam to riješio već na početku pa je ispalo da je Michael samo jak na riječima, a na kraju sam ja taj koji pobjeđuje. Sve u svemu održao sam obećanje i napravio sam spektakl za pamćenje – rekao je Igor.
Njegov klupski kolega Mladen Kujundžić je isto tako briljirao. U drugoj rundi je bosanski borac Elmir Mehić zatražio liječničku pomoć i zbog ozljeda zadobivenih u prvoj rundi, sudac je odlučio prekinuti meč i zasluženo podigao Mladenovu ruku u zrak kao znak pobjede.
Mladen Brestovac je kao što je bilo i za očekivati potukao svog protivnika već u prvoj rundi tako da Jahfarr Wilnis nije imao šanse nakon snažnog high-kicka te je pobjedu zasluženo odnio Mladen.

Foto: Privatni album, Press