fbpx

Misice u studentskim klupama i uspješne u biznisu!

Natalija PricaDirekcija Miss Universe Hrvatske izuzetno je ponosna na ljepotice, koje su vlasnice laskave titule jer su dokazale da nisu samo lijepe već i obrazovane. Jako su sretni što je diplomirala još jedna njihova misica. Natalija Prica, Miss Universe Hrvatske 2011.godine diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu na kojem je u petak održana promocija novih diplomanata. Lijepa Natalija je pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske kao glavnu nagradu dobila i poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te već u siječnju kreće na nova predavanja.
Da nisu samo lijepe dokazuju i sve ostale pobjednice izbora Miss Universe Hrvatske koje su se osim u studentskim klupama dokazale i u poslovnom svijetu.
Na ZŠEM-u studira i prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg koja je upisala drugu godinu studija.

Aktualna misica Melita Fabečić nedavno se vratila iz Moskve sa svjetskog izbora. Kao i njezine dvije prethodnice kao glavnu nagradu na izboru dobila je studij na ZŠEM-u koji će započeti već slijedeće akademske godine.

Ivana Paris pobijedila je na izboru Miss Universe Hrvatske 2002.godine. Nakon mandata diplomirala je medije i kulturu društva na Sveučilištu u Dubrovniku, a danas radi u jednoj stomatološkoj poliklinici u Rijeci.

Ivana DelačKrunu je predala 2003.godine Ivani Delač Đolo koja ima diplomu Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Iki te svoju firmu za organizaciju događanja i promociju, a organizatorica je i modne manifestacije Riječke stepenice.

Lana Obad, misica iz 2010.godine diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te radi za jednu veliku svjetsku revizijsku tvrtku.

Renata Lovrinčević nakon pobjede na izboru Miss Universe Hrvatske  2000. godine vrlo brzo je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu u Splitu. Trenutno radi kao manager za fitness u fitness centru u Splitu.

Biljana Mančić pobijedila je 2006. godine, ima diplomu sa American Colege of Management and Technology u Dubrovniku te je osnovala vlastitu turističku agenciju u Trogiru.

Ivana Gržetić je ovu prestižnu titulu ljepote  osvojila 1998.godine te je kao i Biljana također diplomirala na  American Colege of Management and Technology u Dubrovniku. Nakon manekenske karijere u Hong Kongu, Tajlandu i Japanu otvara svoju turističku agenciju u Dubrovniku.

Jelena Glišić (misica iz 2005.)  studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu i radi na nacionalnoj televiziji kao voditeljica.

Sarah ĆosićSarah Ćosić (2009) prva je od naših predstavnica koja je ušla u top 15 na svjetskom izboru. Studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te uz studij radi kao manekenka.

Maja Cecić-Vidoš (2001) sa suprugom profesionalnim rukometašem Renatom Sulićem ima poznati ugostiteljski objekt u Rijeci.  Marijana Rupčić (2004) studira na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a  uz studij radi u banci baš kao i Snježana Lončarević (2008) koja uz posao priprema posljednje ispite na Fakultetu za management u turizmu u Iki.

Jelena Maroš (2007) studira na Pravnom fakultetu u Splitu, nakon manekenske karijere udala se i očekuje svoju prvu bebu. Marijana Kužina (1999) živi u Zagrebu, radi kao vizažistica i vodi svoju agenciju za make-up.
Kristina Čerina, prva je Miss Universe Hrvatske koja je to postala 1997. godine. Ona je pak diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, vodi miran obiteljski život i potpuno se povukla iz javnog života.

Foto: PR Miss Universe Organisation/ Fadil Berisha/ Miss Universe Hrvatske/ Facebook