fbpx

Mislav Togonal: Uoči izbora Poligraf postaje osobito buran!

Poligraf…

Središnja i najcitiranija tjedna emisija Hrvatskoga radija ovoga rujna obilježava osamnaesti rođendan, a i u novoj sezoni bit će prepoznatljiv po udarnim temama i ključnim gostima

Mislav Togonal– Uvijek uoči izbora Poligraf postaje osobito buran, a političari nervozni. Koncept radijskoga talk-showa u čijemu završnom dijelu slušatelji telefonski daju svoje komentare i postavljaju pitanja gostima očito je uspješan, što potvrđuje i činjenica da opstaje već dugi niz godina – rekao je  Mislav Togonal.
Poligraf – politički grafikon središnja je politička emisija Hrvatskoga radija, koja obrađuje najvažnije događaje tjedna. Slušatelji će je na Prvome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 1) moći pratiti svakoga petka nakon vijesti u 8,00 sati. I u ovoj godini slušatelji i gledatelji HRT-a uživat će u emisiji u kojoj sudjeluju odabrani gosti iz političkoga i javnoga života zemlje. Po aktualnim, udarnim temama i ključnim gostima ta je emisija poznata već punih 18 godina. Uz Jutarnju kroniku jedna je od najslušanijih političkih emisija u hrvatskome javnom eteru. Osim što je rado slušan, Poligraf je i najcitiranija tjedna emisija Hrvatskoga radija. Danas je uređuju i vode Milena Jukić Ugrin i Mislav Togonal.
Mislav Togonal, Milena Jukić Ugrin– U sučeljavanju političara u Poligrafu izlaze na vidjelo istine i laži hrvatske politike i politike uopće. U proteklih 18 godina kroz emisiju su prodefilirali nekad anonimni, a sada visokopozicionirani stranački dužnosnici, premijeri koji to tada nisu bili, predsjednički kandidati. Svi oni koji nešto znače u hrvatskoj politici, ali i oni koji su zabljesnuli i nestali s političke scene. Primjerice, nekad ‘mladi stranački lavovi’ Zoran Milanović i Gordan Jandroković politički zanat brusili su upravo u Poligrafu – ističe Milena Jukić Ugrin te dodaje da joj je drago da je dio Poligrafa, emisije bez cenzure koja ove godine slavi svoju punoljetnost.
– Slušamo se i gledamo i u novoj sezoni na Hrvatskoj radioteleviziji – poručuju Milena Jukić Ugrin i Mislav Togonal te pozivaju vjerne slušatelje i gledatelje da i u novoj sezoni, kao i proteklih 18 godina, ostanu uz popularni Poligraf – politički grafikon Hrvatskoga radija.

Foto: Press