fbpx

VIDEO: Ida Prester pjeva o svom ljubavnom prekidu!

Ida Prester

– Nova pjesma ‘Reklama’ je ljubavna pjesma o prekidu, razočarenju  i iznevjerenim obećanjima. Bijesu kad shvatiš da je sve što ti se prezentiralo bila samo velika reklama u kojoj se podvaljuje život ‘kako ga piše Cedevita’. I onda shvatiš da je sve bila jedna velika laž. Inspiracija za pjesmu je moj životni brodolom, kad zagrizeš mamac, a voljena osoba ti okrene leđa. Odjednom si sam. Ujutro više nisu dvije šalice za kavu nego jedna… – opisala je za Scenu svoju novu pjesmu Ida Prester.

Grupa ‘Lollobrigida’ predstavila je novi singl ‘Reklama’. Autor glazbe i teksta je svestrana Ida Prester dok aranžman potpisuje cijeli bend. Ida nam je otkrila i da im je ovo bilo prvi put da su radili sa živim bubnjem.

– S obzirom da smo htjeli napraviti više analognu, organsku, rock and roll pjesmu, a da opet bude dosta sintova, po čemu nas znaju, tražili smo pravi studio i producenta. Dosad nikad nismo radili sa živim bubnjem, uvijek su sve stvari napravljene u potpunosti digitalno na matricu pa smo ovog puta ‘zabrijali’ da probamo svirku uživo – objasnila je Ida.

Pjesma je napravljena u studiju Petra Rudića iz beogradskog benda ‘Svi na pod’. Sve je snimljeno, kaže bend,  u jednom danu i u jednom dahu. Korišteni su neki novi i netipični instrumenti kao def, stare Hammond orgulje s kojima je postignut retro zvuk.

Sastav  ‘Lollobrigida’ po mnogima najveći electro-pop bend na području regije za svoju pjesmu ‘Volim te’ 2009. godine dobio je MTV nagradu.

Poslušajte novi hit:

[vsw id=”AN3IVX4jWzI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]