fbpx

Miss Universe 2013 je Miss Venezuele!

Miss Universe 2013Maria Gabriela Isler iz Venezuele izabrana je u subotu navečer za Miss Universe 2013. u Crocus City Hall u Moskvi. Za njezinu prvu pratilju izabrana je Miss Španjolske, druga pratilja je Miss Ekvadora, treća pratilja Miss Filipina, a četvrta Miss Brazila.
Hrvatska predstavnica Melita Fabečić nije se uspjela plasirati u Top 16.  86 ljepotica iz cijelog svijeta prije nekoliko dana imalo je preliminarno natjecanje na kojem je žiri odlučio kojih 15 ulazi u veliki završnicu.  Miss Filipina dobila je najviše internet glasovanja te se tako direktno plasirala u Top 16.
– Ponosni smo na našu prekrasnu Melitu, da je Hrvatska, samim sudjelovanjem na ovom spektakularnom postigla svoje, a to je da se čuje za Hrvatsku. Na izboru je sudjelovalo 86 djevojaka i sve su svjesne činjenice da samo jedna od njih kući, tj. u New York odlazi kao pobjednica, ali ostalih 85 odlaze svojim kućama bogatije za jedinstveno iskustvo, puno novih i vrijednih poznanstava i prijateljstava, i s prekrasna tri tjedna u jednom od najuzbudljivijih gradova na svijetu. Zahvaliti ću i svima koji su Melitu podržavali u Hrvatskoj, sponzorima i bivšim Miss Universe Hrvatske, osobito Ivani Delač Đolo i Marijani Kužini, koje su joj svojim savjetima i svojim iskustvom pomagale kroz ova tri tjedna – rekla je Marija Kraljević.
– Lenta s imenom naše zemlje obišla je svijet u rekordnom roku što je izvrsna promocija za Hrvatsku  i našu mladu ljepoticu koja je blistala na sceni u finalu. Prestižni i vrlo čitani portal Globalbeauties.com od početka je pratio Melitu, kao i Missosology, koji su nebrojeno puta pisali o njezinoj fotogeničnosti i izvrsnom scenskom nastupu – rekla je Ivana Delač Đolo direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.
U Top  16 ušle su  predstavnice Costa Rice, Ukrajine, Kine, Ekvadora, Velike Britanije, Indonezije, Venezuele, Dominikanske Republike, Puerto Rica, Španjolske, USA, Nikaragve, Švicarske, Indije, Brazila i Filipina. One su se na pozornici Crocus City Halla natjecale u kupaćim kostimima za plasman u Top 10. Deset najljepših pozornicom su prošetale u glamuroznim večernjim haljinama, a najelegantnije od njih plasirale su se u Top 5. Misice Ekvadora, Brazila, Španjolske, Filipina i Venezuele  imale su priliku odgovarati na pitanja žirija, a zanimljivo je da su sve osim Filipinke koristile uslugu prevoditelja.
Nova Miss Universe  Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya, ima 25 godina i trenutno radi na Venevision TV Network.

Foto: Press Scena.hr