fbpx

Petra Bojić otkriva kako se priprema za svjetski izbor ljepote u Poljskoj

Miss Supranational…

LATINO MISICA: Petra kaže da je smršavila četiri kilograma, a promijenila je i boju kose. No sigurna je da će na svjetskom izboru ljepote žiri osvojiti svojom prirodnom ljepotom i atraktivnim oblinama

Petra BojićPrva Miss Supranational Hrvatske, Petra Bojić, izabrana je u lipnju na Pagu. Lijepa Petra će predstavljati Hrvatsku 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote. Misica se raduje i jedva čeka da otputuje u Poljsku. Iako je žiri na Pagu osvojila atraktivnim oblinama, Petra je ipak skinula nekoliko suvišnih kilograma kako bi zasjala na svjetskom izboru.
– Pripreme su intenzivne. Smršavila sam četiri kilograma. Redovno sam vježbala u teretani, a iz prehrane sam izbacila kruh, gazirane sokove i slatko – otkrila je lijepa Zagrepčanka. Petra je promijenila i boju kose. Dodaje da su joj svojim Petra Bojićsavjetima puno pomogle vlasnice licence Miss Supranational Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Petra kaže da joj se puno lijepih stvari dogodilo otkad je misica.
– Lenta mi je otvorila mnoga vrata i omogućila da se bavim modelingom, a to sam oduvijek željela – naglasila je misica. Kaže da će Hrvatsku predstaviti u najboljem svjetlu. Sigurna je da će i na svjetskom izboru ljepote žiri osvojiti svojom prirodnom ljepotom i oblinama. Lijepa Petra na svjetskom izboru zablistat će u haljini etno dizajnerice Mine Petre. Haljinu krase i licitarska srca. A večernje haljine po svjetskim propozicijama izradila je Mirsada Jureša iz butika Mistic Exclusive. Ljudi s kojima smo razgovarali smatraju da će Petra u Poljskoj ostvariti dobar rezultat. Ističu da tome ide u prilog to što iza Petre stoje upravo Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, a pod čijim se vodstvom 2014. godine Kristina Bralo našla među sedam najljepših žena na svijetu na izboru ljepote u Turskoj. A taj rezultat je ujedno i najbolji rezultat posljednjih godina na nekom svjetskom izboru ljepote.

Foto: Scena.hr
Fotogalerija: [nggallery id=690]