fbpx

Proglašeni pobjednici nagrade Večernjakova ruža!

Pogledajte tko je osvojio najprestižnije nagrade Večernjakova ruža!

Na glamuroznoj ceremoniji u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, najzaslužnijim pojedincima i ostvarenjima domaće javne scene dodijeljena je Večernjakova ruža.
Jedna je od posljedica pandemije koronavirusa i ta da je broj uzvanika u Hrvatskom narodnom kazalištu bio ograničen sukladno aktualnim mjerama stožera, ali to nije spriječilo organizatore da zaslužnima na jedinstven način dodijele Večernjakove ruže. I ove godine gledatelji su imali priliku pratiti događaj u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji te osjetiti dašak glamura 27. izdanja najstarije i najvažnije medijske nagrade u Hrvatskoj.

Večernjakova ruža

Bez obzira na pandemiju, dobre energije i zabave nije nedostajalo, kao ni napete utrke u svih sedam kategorija u kojima su nominiranima dodijeljene nagrade za TV osobu godine, radijsku osobu godine, glumačko ostvarenje godine, glazbenika godine, TV emisiju godine, radijsku emisiju godine i novo lice godine.

Večernjakova ruža

Radijskom emisijom godine proglašena je emisija Andromeda s drugog programa Hrvatskog radija, dok je Ružu za radijsku osobu godine osvojila Ivana Radaljac Krušlin s Radija Sljeme. Nagrada za novo lice godine pripala je Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću iz RTL-ove emisije „Život na vagi“. U kategoriji glumačkog ostvarenja godine slavio je Goran Navojec, dok je glazbenikom godine proglašen Massimo. Dnevnik Nove TV osvojio je Ružu u kategoriji TV emisija godine, dok je Mojmira Pastorčić proglašena TV osobom godine.
Svečanost dodjele vodili su Doris Pinčić i Duško Ćurlić, a nastupile su neke od naših najvećih glazbenih zvijezda poput Massima, Vanne, Saše Antića, Albine i talentiranih mladih glazbenika iz popularne HRT-ove emisije A strana koji su svojim performansima savršeno upotpunili najelegantniju večer godine.

Foto: Press Večernjakova ruža – Borna Filić/PIXSELL