fbpx

Tony Cetinski: Jedva čekam da krene ovo nezaboravno glazbeno putovanje

Dubrovnik, Šibenik…

Kako i priliči najvećim regionalnim zvijezdama, jedinstveni Tony Cetinski još jednom je potvrdio svoju veličinu

Tony Cetinski– Raduje me dolazak u Šibenik i nastup u divnom ambijent kao što je tvrđava sv. Mihovila. Veliko hvala organizatorima na pozivu, a ja se sa svoje strane nadam kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Jedva čekam da izađem na pozornicu i da krene ovo nezaboravno glazbeno putovanje, u kojem ćemo nadam se svi zajedno uživati! Hvala mojoj publici! – rekao je Tony Cetinski uoči koncerta.
Koncerti koji ga očekuju u danima pred nama, rasprodani su do posljednjeg mjesta. Riječ je o Toniyevom koncertu u posebnom ambijentu ‘The Palace Hotela’ u Dubrovniku pod nazivom ‘Zvijezde pod zvijezdama‘, sutra, 24. kolovoza 2017. godine.
Samo dan kasnije u petak 25. kolovoza, Tony sa svojom ekipom stiže u Šibenik, gdje će nastupiti na Tvrđavi Sv. Mihovila, a i za ovaj koncert ulaznice su rasprodane već prije mjesec dana.
Svi oni koji su na vrijeme kupili svoje ulaznice za koncerte u Dubrovniku i Šibeniku, imat će prigodu uživati u posebnim večerima, ali i uživo čuti novi, drugačiji Tonijev zvuk, projekt acoustic/electric, u kojem s bendom izvodi pjesme u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rocku.
Jedno je sigurno, niti jedan Tonijev koncert nije isti. Njegove beskrajno energične i emotivne izvedbe, glazbeno zavode publiku, koja ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu.

Osim spomenutog koncerta u Dubrovniku i Šibenika, u najvećim hitovima Tonyja Cetinskog u danima i tjednima pred nama možete uživati na sljedećim mjestima:
24. kolovoza – Dubrovnik
25. kolovoza – Šibenik, Tvrđava Sv. Mihovil

Foto: Press arhiva