Tony Cetinski i #samoljubav prvi puta na koncertnoj turneji po Americi i Kanadi!

Turneja…

Tony Cetinski– Glazbenik besprijekorne karijere, čije je ime sinonim vrhunskog pjevanja i koncerata, Tony Cetinski, po prvi će puta održati veliku inozemnu turneju. Amerika i Kanada s nestrpljenjem očekuju dolazak čovjeka koji je tijekom tridesetogodišnje karijere ostvario niz fantastičnih uspjeha, a broj domaćih i stranih višestrukih nagrada, priznanja struke i publike, teško je i pobrojati. Njegovi brojni albumi i još brojniji hitovi, godinama ga svrstavaju među najemitiranije izvođače, po službenim statistikama – poručuju iz HIT recordsa.
Nakon što je dijelio pozornice s glazbenim ikonama Joséom Carrerasom, Michaelom Boltonom, Placidom Domingom, te Montserrat Caballé, te nastupa u legendarnom londonskom Royal Albert Hall-u, spreman je za novi svjetski izazov.
– Nakon dosadašnjeg fenomenalnog uspjeha, megapopularne regionalne koncertne turneje #samoljubav, Tony se zajedno sa svojim suradnicima odlučio za novi iskorak. Tako će ovu nezaboravnu glazbenu priču, početkom studenoga podijeliti s obožavateljima u Americi i Kanadi.
Popis gradova u kojima će se koncerti održati, zaista je impresivan i najbolja je potvrda Tonyjeve vrijednosti. Chicago, New York, Las Vegas, San Francisco, Toronto i Calgary, savršene su pozornice za glazbenu priču o ljubavi. S druge pak strane, Tony Cetinski i njegov band, više su nego motivirani da vam pokažu nevjerojatne rezultate proteklog rada.Američki i Kanadski dio turneje počinje prvog dana studenoga, 01.11., koncertom u Concord Music Hallu u Chicagu – zaključuju iz HIT recordsa.

01. studeni – Chicago (Concord Music Hall)
02. studeni – New York (The Cutting Room)
06. studeni – Las Vegas (Seamless Club)
08. studeni – Toronto (The Phoenix Theatre)
09. studeni – San Francisco (DNA Lounge)
10. studeni – Calgary (The Palace Theatre)

Foto: Press – Paolo Gentilini