fbpx

Ekskluzivno: Trudna je bivša BB stanarka Maja-Paola Sestrić!

Maja Paola_1– Sve je krenulo prije pet mjeseci kad je Neda Parmać objavila da se udaje i da je trudna. Šalile smo se da ćemo zajedno gurati kolica. Nakon nekoliko dana saznala sam da sam trudna. To je bilo veliko i neočekivano iznenađenje – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr Maja-Paola Sestrić. Bivša stanarka ‘Big Brothera’ trudna je pet mjeseci. Maja-Paola je tri godine u vezi s Andrijom Vrhovcem, no još se nisu vjenčali. Vjenčanje planiraju sljedeće godine zajedno s krštenjem djeteta. Vjenčana kuma će biti Tessa Hapčo koju je Maja- Paola upoznala u BB-u. A bebi će krsna kuma biti prijateljica Dragana.

– Jako sam sretna što ćemo postati roditelji. Život nam je sređen i bilo je i vrijeme za dijete. Prestala sam raditi, a jedino ću još pomagati Andriji u teretani. Prvo su nam liječnici rekli da će biti curica pa smo već sve birali za novu princezu, a nakon toga smo saznali da je ipak dečko. Sin će se zvati Gabriel, a ime je izabrao moj budući suprug – ispričala nam je Maja-Paola. U svemu joj puno pomaže obitelj.
– Veselim se majčinstvu jer smatram da nisi potpuno ispunjena osoba dok ne osjetiš tu ljubav. Sretna sam jer sam našla osobu koja mi pomaže i želi sudjelovati u svemu. Sretna sam što sam dobila priliku osjetiti taj blagoslov – istaknula je. Maja-Paola je bila u finalu ‘Big Brothera’ 2007. godine. Radila je kao novinarka na lokalnim televizijama, a nakon porodiljnog dopusta Maja-Paola će se vratiti u novinarstvo.