fbpx

U lockdownu: Film o pandemiji s Anne Hathaway – Premijerno 5. veljače

U lockdownu

Novi film s oskarovkom Anne Hathaway u glavnoj ulozi, U lockdownu (Locked Down), imat će premijeru 5. veljače na HBO GO-u, dok će na HBO kanalu biti prikazan 7. ožujka u 21.00 sati.

lockdownu

Nakon nedavnog prekida Linda (Anne Hathaway) i Paxton (Chiwetel Ejiofor) nađu se na nesretnom raskrižju kada ih obvezan londonski lockdown uslijed bolesti COVID-19 prisili da ostanu pod istim krovom. Dok nove odgovornosti ostavljaju uspješnu direktoricu marketinga Lindu razočaranu korporativnim svijetom, Paxton, kreativac kriminalne prošlosti, nalazi se na dopustu. Potpomognuti poezijom i obilnim količinama vina, njihovi napori za miran suživot pomoći će im da ponovno otkriju slobodne duhove kakvi su nekada bili – i postanu opijeni neočekivanom prilikom za visokorizičnu krađu nakita. Pametan, seksi i iznenađujući, „U lockdownu“ slijedi Lindu i Paxtona dok stavljaju na kocku svoje partnerstvo za priliku da si zauvijek promijene život.

lockdownu

Pored Anne Hathaway i Chiwetela Ejiofora, u filmu U lockdownu glume i Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Dulé Hill, Jazmyn Simon, Ben Stiller i Ben Kingsley. Režiju potpisuje Doug Liman, a scenarij Steven Knight. Producenti filma su P.J. van Sandwijk, Alison Winter i Michael Lesslie.

Foto: Press