fbpx

Veliki povratak Doris Vrečko!

Nova TV…

Očekujem dobru zabavu na snimanjima, kazala je lijepa Doris

Doris VrečkoNositeljica nove rubrike inMagazina je Doris Vrečko, a u ”Time out-u s Doris” svakog četvrtka gledatelji će imati priliku vidjeti intervjue s vrhunskim sportašima. Kako i je sama Doris bila deset godina prvakinja Hrvatske u mačevanju, povratak u sportske vode iznimno ju veseli:

– Sport je bio uvijek važan segment mog života pa se stoga  izrazito  veselim što ću novoj rubrici inMagazina razgovarati s nizom poznatih sportaša i prikazati ih u jednom neformalnom, pozitivnom okruženju. Očekujem dobru zabavu na snimanjima jer je koncept zamišljen kao jedna zabavna forma s pregršt akcije i humorom tako da će se vjerujem i gledateljima svidjeti – izjavila je Doris.

Prvi intervju koji je napravila bio je onaj s Veselinom Vujovićem,  a ovog četvrtka  gledatelji inMagazina imaju priliku pogledati što je Doris VrečkoDoris sve otkrio  gimnastičar Marijo Možnik. Doris će od sada svaki tjedan u svojoj rubrici donositi razgovore sa sportskim legendama i ekskluzive vezane  uz aktualne sportske događaje. Osim o sportskim postignućima u svojoj će nam rubrici pokazati njihovu manje poznatu stranu, javnosti nepoznate podatke iz njihovog života.

Ne propustite intervju s Marijom Možnikom ovog četvrtka u rubrici  Time out s Doris u inMagazinu Nove TV!

Doris VrečkoFoto: Nova TV