fbpx

Vesna Pisarović zvijezda je show programa ovogodišnje Dore 2001.

Izravni prijenos na HTV1 – Vesna Pisarović na Dori

Vesna Pisarović nastupit će u show programu ovogodišnje Dore, koja će se održati u subotu 13. veljače 2021. godine u Opatiji, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović bila je predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2002. godine u Tallinu, u Estoniji. S pjesmom Sasvim sigurna / Everything I Want osvojila vrlo visoko 11. mjesto. Također, Vesna se na tom natjecanju predstavila i kao autorica, napisala je pjesmu In the Disco s kojom je Bosna i Hercegovina na Eurosongu 2004. osvojila deveto mjesto. Pjevačica koja paralelno vodi dvije karijere, jazz i pop, kojem se vratila prije dvije godine, pripremila je atraktivan nastup koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Čut ćemo njezine hitove u osvježenom ruhu te vjerujemo da će mnogi uz njih i zapjevati, čekajući rezultate glasovanja ovogodišnje Dore.

Vesna Pisarović

Vesnin veliki koncert u Domu sportova bio je otkazan zbog pojave pandemije, a Dora će, vjerujemo, biti putokaz povratka na glazbene pozornice, i Vesni ali i svim drugim izvođačima.

Foto: Press HRT – promo/Filip Koludrović