fbpx

Za dobrobit životinja: Recite NE jajima iz kaveza

Hrvatska…

Korak dalje u društveno odgovornom poslovanju: dobrobit životinja!

NE jajima iz kavezaOsječka Udruga Pobjede u sklopu Ab ovo kampanje poziva tvrtke da postanu predvodnici rastućeg svjetskog trenda u Hrvatskoj i obvežu se da će, najkasnije do 2025. godine, u potpunosti prestati dobavljati jaja koja potječu iz kaveznog uzgoja.
Kako bi upoznali razne tvrtke, restorane, trgovačke lance i hotele s korakom dalje u društveno odgovornom poslovanju, pokrenuli su veliku kampanju “Recite NE jajima iz kaveza“. Diljem Jadrana osvanuli su billboardi kojim pozivaju hrvatske tvrtke koje u svojim restoranima i proizvodima koriste jaja da stanu uz bok najpoznatijim svjetskim imenima i prestanu podupirati okrutan kavezni uzgoj nabavkom jaja iz takvog uzgoja.
Koji je cilj kampanje “Recite NE jajima iz kaveza” Udruge Pobjede?
Primarni cilj ove ljetne kampanje jest informirati javnost o cage-free trendu koji je došao i u Hrvatsku, ali i potaknuti hotelijere, kao predstavnike hrvatskog najprepoznatljivijeg brenda – turizma, na društveno odgovorno i održivo poslovanje bez kaveza.
Iz Udruge Pobjede pozivaju sve tvrtke da iskorače naprijed, postanu društveno osviješteni kroz odabir održivog poslovanja i ponose se time što su predvodnik ovog rastućeg svjetskog trenda u Hrvatskoj!

Foto: Press