fbpx

Zg Sirek daruje: Pozivamo sve one kojima je pomoć potrebna

Zagreb…

Zagrebački sirek (Zg Sirek) ove blagdane daruje socijalno ugrožene obitelji

Zg Sirek– Stoga pozivamo sve one koji poznaju nekoga kome je pomoć potrebna, ili same socijalno ugrožene obitelji, da nam se jave u inbox na našoj službenoj Facebook stranici Zagrebački Sirek (https://www.facebook.com/zgsirek) kako bismo izabrali one za koje mislimo da im je naša mala pomoć najpotrebnija i do Božića im dostavili naše poklon pakete – pozivaju iz udruge ‘Zg Sirek‘.
Kumice okupljene u udrugu malih sirara zagrebačke županije ‘Zg Sirek’ udružile su snage kako bi socijalno ugroženim obiteljima s područja Grada Zagreba barem malo pomogle u ovo blagdansko vrijeme i svojim poklon paketima uljepšale njihov blagdanski stol.
Za one kojima blagdani prolaze u znatno skromnijem duhu od blagdana većine nas, pripremile su deset poklon paketa u kojima se nalaze zagrebački friški kravlji sir, ali i vrhnje, jogurti i drugi proizvodi koje kumice okupljene u ovu udrugu proizvode na svojim imanjima i u svojim mini siranama. Članstvo u udruzi ‘Zg Sirek’ garantira vrhunsku kvalitetu i ispravnost njihovih proizvoda koji su proizvedeni u strogo kontroliranim uvjetima, a koji će se naći na velikom broju blagdanskih stolova i ove godine.

Foto: Press