fbpx

Filip Krušlin: Čast mi je što dolazim u redove trostrukih prvaka

Zagreb…

Filip Krušlin– Stižem u Cedevitu – kratko će Filip uoči današnjeg puta u Rio. ‘Čast mi je što dolazim u redove trostrukih prvaka Hrvatske, u odlično organiziran klub s velikim ambicijama. Suigrače jako dobro poznajem, posebice kolege iz reprezentacije. Vjerujem da ću opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u klub i da ću se brzo prilagoditi kao i da ćemo stvariti sve postavljeno pred nas u novoj sezoni – rekao je Filip Krušlin.
Filip Krušlin hrvatski je reprezentativac za Olimpijske igre u Brazilu a bio je u rosteru Hrvatske na nedavnim Olimpijskim kvalifikacijama u Torinu . Rođen je 18. ožujka 1989. godine, igra na poziciji beka šutera, visok je 196 cm, a tijekom seniorske karijere nastupao je za Cibonu, Dubrovnik, Bosnu, Zabok i Split.
Filip je potpisao trogodidišnji ugovor s Cedevitom. A posljednje tri sezone Krušlin je proveo u Cedevitinom rivalu Ciboni. U prošloj sezoni u ABA ligi je prosječno bilježio 8 poena, 2.7 skokova i 2.3 asistencije za 21.8 min., u A-1 Ligi za prvaka (uključujući i doigravanje) imao je prosjek od 7.9 poena, 3.7 skokova i 0.5 asistencije za 23:24 min. po utakmici, a u FIBA Eurokupu 9.79 poena, 3.79 skokova i 2.79 asistencija po utakmici.

Foto: Press