Krešimir Novosel: Žao mi je što odlazim iz Cedevite!
Piše: redakcija On 26 ruj., 2015 At 01:57 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Krešimir Novosel– Žao mi je što odlazim iz Cedevite u kojoj sam proveo prekrasne sportske trenutke i u kojoj sam stekao veliki broj bliskih prijatelja. No, novi izazov i nova dužnost koju ću obnašati nudi velike mogućnosti jer ABA ligu treba ustrojiti kao vrhunsku sportsku košarkašku priču u čemu ću trebati i pravu podršku svih klubova. Pred nama je puno posla jer sve ide zapravo od temelja ali siguran sam da će ABA liga ubrzo biti prestižno europsko košarkaško natjecanje – rekao je Krešimir Novosel, Krešimir Novoselnovi direktor ABA lige j.t.d.
Jučer je na 2. Skupštini ABA lige j.t.d. u Zagrebu izabrano je novo rukovodstvo na čelu s Krešimirom Novoselom, koji je na toj poziciji zamijenio dosadašnjog direktora Radovana Lorbeka. Skupština je dala punu podršku novoimenovanim direktorima ABA lige j.t.d. koji su izabrani jednoglasno. Skupština je usvojila novi logo ABA lige, organizacijsku shemu i sistematizaciju te ABA liga s jučerašnjim je danom uz sportski dio preuzela u potpunosti i komercijalni dio vođenja natjecanja. ABA liga j.t.d. će odlukom Skupštine u cijelosti otkupiti udio u ECA (Euroleague Commercial assets).
– Očekujemo da novi managment ligu organizira na profesionalni način i da ABA liga bude uz bok najbolje organiziranim i praćenim ligama u Europi (Euroliga, ACB liga…). Drago nam je da ligu od sada vode bivši košarkaši i ljudi koji su se dokazali kao vrhunski sportski djelatnici – rekao je Dragan Bokan, predsjednik ABA lige.
Krešimir NovoselABA liga j.t.d. najavljuje da će natjecanje započeti u skladu s već predviđenim kalendarom.
– Nažalost klub je ostao bez prvog operativca jer Krešo Novosel je osam godina bio direktor KK Cedevite no ostavlja super uređenu situaciju i organizaciju zbog koje ga je ABA liga i odabrala za važnu dužnost. Vrlo brzo ćemo u klubu postaviti novog direktora, a ja sam osobno miran jer znam da će Krešo Novosel ABA ligu brzo ustrojiti na pravi način – rekao je Mladen Veber, podpredsjednik ABA lige j.t.d. i predsjednik KK Cedevite.

Foto: Press

comment closed