Stipe Sladoljev: Vrijeme je za novu stranicu u mom životu!
Piše: redakcija On 11 kol., 2015 At 06:13 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Sportski program…

Nakon četiri godine Stipe Sladoljev sportski urednik i voditelj vraća se u sportsku redakciju Nove TV

Stipe Sladoljev– Iza mene je četiri godine sjajnog iskustva na Al Jazeeri, no vrijeme je za novu stranicu u mom životu te se veselim povratku na Novu TV. Veselim se praćenju hrvatskog sporta koji je tu ipak u većem fokusu, a to je i primarno moje područje interesa. Nova TV je vodeći hrvatski medijski brend, sa sjajnim novinarima i urednicima, koji su uz to i moji prijatelji, i sretan sam što sam opet dio zajedničke priče. Moram priznati da mi je nedostajao i Zagreb. Supruga i ja zbog mog posla živjeli smo razdvojeno četiri godine, a sad smo opet skupa. Nedostajali su mi moji prijatelji, brat, koji također živi u Zagrebu, a ovako sam i bliži svojim rodnim Vodicama i roditeljima koji tamo žive – rekao je o svom povratku na Novu TV Stipe Sladoljev.
Stipe je sedam godina bio na Novoj TV te je od 2011. godine bio na poziciji urednika, novinara i voditelja u sportskom programu AL Jazeere.
– Imati u svom timu vrhunskog sportskog urednika i voditelja kao što je Stipe Sladoljev je veliko zadovoljstvo, veselim se zajedničkom radu i uspjesima te mu od srca cijela redakcija želi dobrodošlicu – komentirala je dolazak Sladoljeva direktorica informativnog programa Ksenija Kardum.
Urednika i voditelja Sporta Nove TV Stipu Sladoljeva gledatelji će imati priliku vidjeti već ovoga petka u Dnevniku Nove TV.

Foto: Press

comment closed