fbpx

Scottie Reynolds: Sretan sam što sam se vratio u KK Cibona

Nadam se da ću im svojim iskustvom biti vođa, rekao je Scottie Reynolds

– Sretan sam što sam se vratio u klub koji mi puno znači! I dalje imam dobre odnose s ljudima u klubu i u Zagrebu i baš sam sretan što sam dobio priliku da se vratim. Sviđa mi se kako je posložena ekipa. Imamo kombinaciju mlađih dečkiju sa iskusnijima. Nadam se da ću im svojim iskustvom biti vođa i pomoći najbolje što mogu. Za trenera imam jako puno poštovanja i čast mi je što mogu igrati za ovakvog trenera. Spreman sam prionuti na posao i jedva čekam da se pokažemo na terenu. Sutra nas čeka ta prva utakmica nakon reprezentativne stanke. Pripremili smo se i protiv FMP-a idemo na pobjedu. Ono što sam još mogao vidjeti na treninzima je kako su ovi dečki borbeni, željni pobjeda – rekao je Scottie Reynolds.

Scottie Reynolds

U skladu s najavama, zagrebački klub Cibona pojačala se na poziciji razigravača, a na istoj će igrati publici već dobro poznati i omiljeni Scottie Reynolds koji je branio boje kluba pod Tornjem u sezoni 2016./17. Scottie Reynolds je po dolasku u Zagreb bio pozitivan na virus COVID-19. Odradio je mjeru samoizolacije i po primitku negativnog testa se priključio treninzima. Ima pravo nastupa na sutrašnjoj utakmici kada će Cibona u okviru 9. kola ABA lige ugostiti FMP.
Zadnji klub u kojem je igrao bio je SIG Strasbourg za kojeg je u domaćoj ligi Jeep Elite ProA u 14 utakmica imao prosjek od 10.1 poena, 2.9 skokova i 6.2 asista, a u BCL je u 8 utakmica imao 7.1 poen, 3.1 skokova i 4.5 asista.
Ugovor s klubom Scottie Reynolds je potpisao do kraja tekuće sezone.

Foto: Press – KK Cibona