fbpx

Održano službeno vaganje za borilački spektakl FFC 11!

FFC 11…

FFC 11Danas, 03. travnja s početkom u 14 sati održano je službeno vaganje za borilački spektakl FFC 11 koji ćemo već u petak pratiti iz prekrasne osiječke dvorane ‘Gradski vrt. Svi borci koji su stigli na vaganje na vrijeme su bez ikakvih problema zadovoljili dopuštene težine te je primjetno da su svi došli u vrhunskoj formi. Madar Sandor Okros, koji je u posljednji trenutak zamijenio ozlijeđenog Andora Filha u meču protiv Mateja Batinića, u Osijek će doći na na dan održavanja priredbe, a Dženan Poturak je imao tehničkih problema na putu te će se izvagati u popodnevnim satima.
Najviše zanimanja bilo je, očekivano, za dvoboje Bekavac protiv Sancheza i Jurković protiv Kaluđerovića. Iako je u Osijek stigao samo nekoliko sati prije službene vage zbog problema s letovima i štrajkom avio kompanije, Amerikanac i bivši UFC-ovac je pokazao visoku razinu profesionalnosti. Sanchez je bez problema skinuo prekomjerne kilograme te je vaga ispod njega pokazala 96.2 kilograma. Bekavac je imao 900 grama više (97.1kg). Dvoboj je dogovoren u ‘catch weight’ kategoriji do 98 kg.
Najveća zvijezda priredbe i TOP 10 Gloryjev poluteškaš, Igor Jurković, je na vagi imao 94.1 kg, dok je njegov protivnik Jovan Kaluđerović iz Srbije imao 94.7 kg što znači da su obojica imali ispod dopuštenih 95 kilograma.
FFC 11Od ostalih boraca, najviše pljeska zaradio je lokalni heroj Saša Milinković koji je na vagu stao s 110.3 kilograma. Njegov protivnik ‘austrijski malj’ Stefan Traunmuller je imao oko dva kilograma manje, odnosno 108.1. kilograma. Spomenimo i da su Osječani Ivica Tadijanov i Ivan Zidar također vrlo uzorno prošli vagu. Tadijanov je imao 92.2 kg, a Zidar 65.1 kg.
Oko 12 sati na prodajnim mjestima Eventima bilo je tek stotinjak ulaznica u slobodnoj prodaji što znači da će se već u četvrtak u popodnevnim satima tražiti karta više za FFC spektakl u Osijeku. Sve ulaznice za FFC 11 su u poslijepodnevnim satima rasprodane.

Foto: FFC