fbpx

Stipe Bekavac: Agresivno i pametno je moja taktika!

FFC…

Stipe BekavacStipe Bekavac jedan je od najboljih hrvatskih MMA boraca i 04. travnja nastupa na prestižnom FFC događaju u dvorani Gradski vrt u Osijeku. U ekskluzivnom razgovoru za portal Scena.hr Stipe nam je otkrio kako će pametnom i agresivnom taktikom doći do željenog rezultata, pobjede.

Scena: U Opatiji ste spektakularno pobijedili gušenjem nakon samo nekoliko sekundi borbe,  pred vama je vama je nova borba na FFC Osijek. Kako se osjećate nakon spektakularne pobijede?
Ne bi ja to svrstavao u rubriku spektakularno. Bio je to jedan solidan meč kojem sam pristupio ozbiljno i agresivno te je završio brzo u moju korist.

Scena: Očekuje vas borba protiv njega Eddyja Sancheza, kakav je on protivnik?
Sanchez je iskusan protivnik i dovoljno kvalitetan u svim segmentima borbe. Zaslužuje respekt i maksimalan pristup svemu vezanom za taj meč.

Scena: Hoće li i ova borba kratko trajati, imate li već razrađenu taktiku?
Koliko će meč trajati, ne mogu reći, a taktika agresivno i pametno stavit u isti paket.

Stipe BekavacScena: Što očekujete od nadolazeće borbe ?
Očekujem zanimljiv i dobar meč, te moju pobjedu.

Scena: Relativno vam je kratak razmak između mečeva, kako ste se pripremali?
Prije prvog najavljenog meča Sanchez je rekao da će se pripremati ljetujući do zadnjeg tjedna, pa se tada nije pojavio. A ja na pripremama igram tenis i haklam košarku, ali ja ću se pojavit u svom kutu ringa.

Scena: Osječani su poznati kao najbolja publika borilačkih sportova, može neka poruka za najvjernije navijače?
Nisam se imao priliku još boriti u Osijeku ali sam čuo da je publika vatrena. Poruka bi bila; uživajte u borbama kako u mojoj tako i borbama drugih boraca, sigurno vas nećemo razočarati, i budite glasni.

Foto: FFC