Besplatno – ExitGames: Nikola Tesla – Teslino nasljeđe
Piše: redakcija On 5 srp., 2016 At 08:34 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Nikola Tesla10. srpnja obilježava se 160. rođendan Tesle. Nikola Tesla je jedan od najvećih umova u ljudskoj povijesti, i čovjek koji je višestruko zadužio čovječanstvo, a mnoge kontroverze još uvijek prate njegov lik i djelo. Stoga je ova velika obljetnica važan događaj za Hrvatsku, ali i svjetsku javnost te prilika da se još jednom podsjetimo na Teslin značaj, ali i da na potpuno nov način upoznamo njegovu ostavštinu.
Ovaj jubilarni datum ExitGames iz Petrinjske 7, u sklopu kojeg se nalazi i avantura Teslino nasljeđe, u potpunosti je odlučio posvetiti geniju iz Smiljana te ga približiti svima zainteresiranima. Cijelu nedjelju 10. srpnja ExitGames će biti otvoren za javnost darujući besplatno sudjelovanje u 60-minutnoj escape room igri u kojoj uz pomoć upravo Nikole Tesle i njegovih izuma treba spasiti svijet! Teslino nasljeđe je avantura vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izrađenim zagonetkama konstruiranima kako bi što bolje dočarale briljantnost ovog genija. Sudjelovanje u avanturi potrebno je prethodno najaviti na telefon 091 536 7376, jer je broj besplatnih termina ograničen! Escape room ExitGames povodom rođendana Nikole Tesle u nedjelju 10.7. daruje igranje Teslinog nasljeđa u 13, 15, 17, 19 i 21 sati prvima koji nazovu dan prije, u subotu 9.7. od 11 sati i rezerviraju svoj besplatni termin. Redovna cijena avanture Teslino nasljeđe je 350 kuna za timove od 2-6 člana.
ExitGames je 100% domaći proizvod, od ideje do izvedbe. Za razliku od drugih escape roomova u cijelosti je osmišljen u Hrvatskoj te na zabavan i edukativan način upoznaje sudionike sa zanimljivim povijesnim osobama i događajima. U obje avanture, Teslino nasljeđe i Grofica iz Petrinjske ulice, mogu uživati i stranci budući da su prilagođene igranju na engleskom jeziku. Bitno je napomenuti i da sobe ni u jednom trenutku nisu zaključane te da su ugodno klimatizirane, što je posebno važno za igrače koji se odluče opustiti u ove vruće ljetne dane. www.exitgames.hr.

Foto: Press

comment closed