fbpx

Motel Bates: Druga sezona prema romanu Psiho Roberta Blocha

HTV…

Motel BatesNakon uspješne prve sezone serije ‘Motel Bates‘ koja se počela prikazivati u siječnju 2014. godine na Hrvatskoj televiziji stiže nam druga sezona serije snimljene prema likovima iz romana ‘Psiho’ Roberta Blocha.
Tko još nije čuo za Normana Batesa, izopačenog ubojicu iz filmskog klasika ‘Psiho’ legendarnog Alfreda Hitchcocka. Njegovi zločini postali su dio filmske kulture o kojima sve znaju ljubitelji horora, no pitanje kako je Motel Batestaj ubojica postao zločinac iz najgorih mora zasigurno golica znatiželju brojnih gledatelja.
Na Hrvatskoj televiziji 12. siječnja počinje emitiranje 2. sezone serije ‘Motel Bates‘. Ova napeta serija u 10 nastavaka govori o događajima koji su prethodili radnji ‘Psiha’, a njezina tema razotkiva kako se osobnost Normana Batesa razvijala u njegovoj tinejdžerskoj dobi. Fanovi će otkriti sve o mračnoj i izopačenoj pozadini njegove obitelji, iz prve ruke doznati koliko je dubok i zamršen njegov odnos s majkom Normom te kako je ona pridonijela nastanku najpoznatijeg serijskog ubojice na svijetu.
Podsjetimo se, priča počinje kada poslije tragične smrti muža Norma Bates u potrazi za novim početkom kupi motel na rubu idiličnog obalnog gradića White Pine Bay. Ubrzo Norma i Norman otkrivaju da grad nije baš onakav kakvim se čini i njegovi stanovnici neće im tako lako odati svoje tajne. Ali Batesi više neće dopustiti da ih itko maltretira i učinit će sve da prežive – i zaštite vlastite tajne.
U prvoj epizodi 2. sezone Norman je opsjednut smrću gospođice Watson. Istodobno, poslovanje njihovog motela je ugroženo kad Norma primi neočekivanu vijest o izgradnji zaobilaznice. Prvu epizodu nove sezone ‘Motel Bates’ gledajte 12. siječnja na Drugom programu HTV-a u 21,00 sat.

Foto: Press