fbpx

Oluja i Dan pobjede 20 godina: Prijenos svečanog mimohoda!

Nova TV…

Prijenos svečanog mimohoda u utorak 4. kolovoza od 17 sati

OlujaNova TV u utorak 4. kolovoza 2015. godine donosi prijenos svečanog mimohoda povodom 20. godišnjice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja i Dana pobjede. Višesatni specijal donosi sve detalje o velikoj obljetnici jednog od najvažnijih događaja hrvatske povijesti. Uz višesatni program uživo za svoje gledatelje Nova TV će i producirati dio programa i za ostale televizijske kuće koje će pratiti ovu jedinstvenu svečanost.
Reporterski tim na čelu s urednicom Ivanom Ivančić predvodit će jake snage informativnog programa Nove TV, reporteri Mislav Bago, Andrija Jarak i Ivana Petrović, a voditelji programa bit će Petar Pereža i Marija Miholjek. Gledateljima će ozračje slavlja i podsjetnik na vremena kad se stvarala moderna i slobodna Hrvatska donijeti i brojni gosti. Uz dužnosnike, tu će biti i svjedoci vremena, branitelji i svi oni koji su branili Hrvatsku.
Sam mimohod komentirat će Vinko Vrbanac, načelnik stožernog operativnog tima akcije Oluje i Josip Stojković, načelnik stožera 1.gardijske brigade. Brojni političari i predstavnici vojnog vrha podijelit će s gledateljima svoje dojmove o velikoj obljetnici i mimohodu, ali i aktualnom političkom trenutku i putu koji je Hrvatska prošla od veličanstvene akcije kojom je hrvatski teritorij ponovno postao cjelovit u međunarodno priznatim granicama do danas. Svoje dojmove s gledateljima će podijeliti i branitelji, ali i građani koji će pratiti veličanstveni mimohod.
Ne propustite izravan prijenos sa svečanog događaja proslave 20. godišnjice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja i Dana pobjede iz Zagreba i Knina u utorak 4. kolovoza od 17 sati na Novoj TV.

Foto: Press