Smiješna verzija Brzi i žestoki – Superbrzi!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 15 tra., 2015 At 04:21 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Luda komedija…

U CineStar i odabrana kina Superbrzi dolazi 23. travnja

SuperbrziVladarima zabavnih filmskih parodija Jasonu Friedbergu i Aaronu Seltzeru (kreatorima hit-parodija Mrak film i Film katastrofe) brza i žestoka ekipa nije uspjela pobjeći s radara. Rezultat toga je ova urnebesno smiješna komedija, ujedno prva i jedina parodija na popularnu Brzi i žestoki franšizu koja svojim forama pokriva sve nastavke Brzih i žestokih (osim zadnjega, koji još uvijek igra u našim kinima).
U ovoj otkačenoj parodiji policajac na Superbrzitajnome zadatku, Lucas White (Alex Ashbaugh), pridružuje se bandi ilegalnih uličnih trkača predvođenoj zloglasnim Vinom Serentom (Dale Pavinski). Tako je, glavni lik u filmu zove se Vin, a nabildani tamnoputi tip je detektiv Rock Johnson. Ekipa koja je radila na Superbrzima! potrudila se povezati imena likova s glavnim glumcima Brzih i žestokih, a uspjeli su to i vizualno – pronašli su glumce dovoljno slične popularnim junacima iz originala.
Smiješna verzija nabrijane ekipe je brza, bijesna i presamouvjerena! Planiraju opljačkati opasnog kriminalca iz Los Angelesa, a žestoki i uporni kakvi jesu učinit će sve kako bi ostvarili taj plan. U tome će im pomoći opaki auti i nauljeni mišići!

Foto: Press

comment closed