Supertalent: Posljednja audicijska emisija showa
By redakcija On 27 lis., 2017 At 11:44 AM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Ove nedjelje…

SupertalentOve nedjelje gledatelje showa Supertalent očekuje posljednja audicijska emisija, nakon koje slijedi polufinale showa gdje će se šezdeset natjecatelja, koji su izborili prolaz u daljnje natjecanje, u emisijama uživo boriti za titulu petog hrvatskog supertalenta.
U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo brojne uzbudljive nastupe, a doznat ćemo i koji nastup će osvojiti posljednji zlatni gumb.
Svakako iznenađujući i impresivan talent pokazat će natjecateljica Mia Mrđenović sa svojom kristalnom kuglom i contact jugglingom. Po stuci je nutricionistica, no kaže kako se time ne bavi jer više uživa u contact jugglingu s kojim se bavi već sedam godina.
– Moglo bi se reći da je kugla moj najbolji prijatelj, najviše vremena provodim s njom i tako zarađujem za život – tvrdi Mia koja mašta o radu u cirkusu.
Na pozornici Supertalenta vidjet ćemo i Antoniju Mirat, jednu od glavnih opernih vokala u Hrvatskoj. Antonia otkriva kako je svoju ljubav prema pjevanju otkrila je u jedanaestoj godini, a veliki uzor joj je bila njezina majka. Antonia će se predstaviti poznatom arijom iz Čarobne frule Kraljice noći.
– Očekujem da se dobro prezentiram, da profesionalno odradim svoj nastup – kazala je Antonia.
Od glazbenika vidjet ćemo brojne mlade nade koji će se boriti za prolaz u polufinale. Natjecatelj Valentino Zec predstavit će se beatboxanjem, Lana i Ana pokazat će svoju vještinu sviranja klavira, a Antonio i Leopold sviranja violine.
Što nas sve još očekuje i koga ćemo gledati u polufinalnim emisijama showa Supertalent, ne propustite doznati u nedjelju od 20.00 sati na Novoj TV.

Foto: Press

comment closed