fbpx

Svjetsko prvenstvo novinara skijaša: Imamo 7 predstavnika

Skijaši novinari su…

Barbara Štrbac, Tom Dubravec i Srđan Vrančić, Petar Fabijan,  Ana Raić-Knežević, Branka Malnar te Danijel Popović

Prvenstvo novinaraOd  22. do 29. ožujka 2014. godine sedam članova hrvatskog novinarsko-skijaškog tima boravit će na Svjetskom novinarskom skijaškom prvenstvu u švicarskom Champeryju.
Riječ je o 61. međunarodnom susretu novinara skijaša u sklopu kojeg će novinari osim u natjecanju u alpskom i nordijskom skijanju te u kombinaciji, imati priliku sudjelovati i u debatama i okruglim stolovima s predstavnicima iz političkog, gospodarskog i društvenog života Švicarske.
Porte de Soleil skijalište povrh Champeryja smješteno na dvije tisuće metara nadmorske visine te ima oko 650 kilometara staza.
Svjetsko prvenstvo novinaraNa ovogodišnje natjecanje novinara skijaša putuju Barbara Štrbac (Nova TV), Tom Dubravec i Srđan Vrančić (Cropix), Petar Fabijan, slobodni fotoreporter, Ana Raić-Knežević (Novi list), Branka Malnar do sada najtrofenija kolegica s Radio Rijeke te naš kapetan Danijel Popović.
Snage će odmjeriti s dvjestotinjak kolega u veleslalomu i nordijskom skijanju na stazi dugoj dva i pol kilometra, i to u juniorskoj (do 45 godina), seniorskoj (do 55 godina) i super-seniorskoj konkurenciji.
Transfer naših natjecatelja omogućili su službeni sponzori ‘FLEET rent a car’ i tvrtka ‘Crodux plin’.
– Izuzetno nam je zadovoljstvo što imamo priliku biti dio ovog projekta. Naš angažman na ovom projektu je na tragu društveno odgovornog poslovanja koje redovito primjenjujemo u sklopu zajednice u kojoj živimo i radimo. Kada su nam se organizatori obratili sa zamolbom za suradnjom, prihvatili smo je objeručke. FLEET rent a car kao jedna od vodećih rent a car kompanija u Hrvatskoj  raspolaže s flotom oko preko 1600 vozila svih kategorija. Sustavno rastemo u poslovnom i uslužnom smislu iz godine u godinu. Upravo zato smatramo da je naš doprinos društvu i okolini neophodan i obavezan. Našim novinarima želimo sretan i ugodan put u Fleetovim vozilima s željom da nas uspješno informiraju i javljaju nam lijepe vijesti s natjecanja –  poručio je direktor  ‘FLEET rent a car-a’ Krešimir Dobrilović.

Foto: Press