fbpx

Završni udarac: Najopasnije face s druge strana zakona!

Premijerno…

Sedma sezone popularne serije Završni udarac

Završni udaracOmiljena detektivka Kyra Sedgwick od 24. studenog vraća se na ekrane Hrvatske televizije u novim intrigantnim slučajevima premijerne 7. sezone popularne serije ‘Završni udarac’.
Dobitnica nagrada Emmy i Zlatni globus Kyra Sedgwick ponovno je s vama u ulozi ženstvene, snažne i pomalo nekonvencionalne zamjenice pomoćnika načelnika Brende Leigh Johnson, koja svojim iznimnim metodama uspijeva razotkriti najgore i najopasnije ‘face’ s druge strane zakona. U Los Angeles je stigla iz Atlante kako bi vodila Odjel teških zločina, specijalnu jedinicu Policijske uprave koja u Los Angelesu rješava najvažnije i najsloženije slučajeve.
Istražiteljici Brendi Leigh Johnson i u novim nastavcima pridružuje se izvrsna glumačka ekipa, višestruko nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Završni udaracAward). Nove kušnje, građanska tužba, velika reorganizacija Odjela, novi šef i neočekivana tragedija samo su neki od problema s kojima se Odjel teških zločina susreće na početku nove sezone. Uz to, Brendina bi se karijera mogla naći na ledu zbog njezinih nekonvencionalnih metoda.
U 1. epizodi koja je na rasporedu 24. studenog u 23,50 sati na Drugom programu, Brenda i njezina ekipa istražuju ubojstvo hip hop glazbenika i šestero slučajnih prolaznika.

Foto: Press