fbpx

Otvorene prijave za 17. Liburnia Film Festival

Festival…

Liburnia Film– Prihvatljivi su svi hrvatski dokumentarni filmovi završeni u 2018. ili 2019. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, odnosno svi filmovi nastali u koprodukciji ako je Hrvatska najkasnije druga koprodukcijska zemlja u nizu. U Regionalni program iznimno mogu biti izabrani i filmovi iz 2017. godine. Natječaj je otvoren do 15. svibnja – poručuju organizatori.
Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova da se prijave na natječaj za sudjelovanje na 17. Liburnia Film Festivalu, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 26. do 30. kolovoza 2019. godine u Opatiji. Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2019. a rezultati će biti poznati početkom srpnja.
Prijaviti se može putem online PRIJAVNICE.
Peteročlani žiri LFF-a nagradit će najbolji film iz glavnog programa te najbolji regionalni film (filmovi autora i produkcija iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije).
Bit će dodijeljene i nagrade za najbolju režiju, fotografiju, montažu i dizajn zvuka, a publika će izabrati svog favorita.

Foto: Press