fbpx

FOTO: Glamurozna zabava na kojoj su pale sve maske!

Travel Caffe…

Glamurozna zabavaPriliku za maskiranje i odličan provod u Vip Travel Caffeu iskoristili su mnogi Zagrepčani željni dobre zabave, ali i uživanja u kvalitetnim domaćim Meneghetti vinima. Jednog dana u godini baš sve je dopušteno. Pitate se kako? Pod tuđom krinkom, naravno. Kroz povijest su Venecijanci koristili dan maskenbala kao jedinstvenu priliku da pod porculanskom maskom naprave sve ono što se ne bi usudili ostala 364 dana u godini.
Glamurozna zabava na kojoj su bile razne holivudske zvijezde, poneki dobitnik prestižnog zlatnog kipića – Oscara i omiljeni likovi iz crtića, a stigla je i Paris Hilton, potom i pjevač Robin Thicke, koji je u prugastom crno-bijelom odijelu zanosno plesao i tražio  pjevačicu Miley Cyrus kako bi izveli nezaboravnu koreografiju s VMA….
BienenfeldU društvu rasplesanih i maskiranih posjetitelja rado su pozirali i neki ugledni uzvanici s domaće javne scene poput poznate kazališne i filmske glumice Mije Begović, glumca i zvijezde kazališne predstave ‘Gospoda GlembajeviAndreja Dojkića, jednog od najpoželjnijih neženja, medijskog stručnjaka i investitora Eduarda Bočkaja, koji je prisutnima demonstrirao razne trikove na skejtu, modne novinarke Magdalene Balenović, Azera Berbera i mnogi drugi. Slavlju pod maskama nazočio je i Davor Bienenfeld uspješni mladi zagrebački poduzetnik i osnivač Binimoto sushija sa suprugom Annom Lenom.
Sezonu karnevala jednostavno je nemoguće ne voljeti!

Foto: Tomislav Smoljanović

Fotogalerija: [nggallery id=376]