fbpx

Čak 870 judo veterana dolazi na EP u Zagreb

Dom sportova…

Zagreb će ugostiti najbolje judo veterane Europe na Europskom veteranskom prvenstvu koje se od 15. do 18. lipnja 2017. godine održava u Domu sportova

judo– Veteranski judo nastavlja rasti i vjerujemo da su Zagreb i Hrvatska pravi domaćin za tako veliko natjecanje. Govorimo o domaćinstvu koje redovno pokazuje iznimnu razinu kvalitete organizacije tako da ne sumnjam da će tako biti i ovaj put – istaknuo je predsjednik Europske judo unije, Sergej Solovejčik.
Dok se u Poreču održava Judo Festival, Zagreb će ugostiti najbolje veterane Europe na Europskom veteranskom prvenstvu koje se od 15. do 18. lipnja 2017. godine održava u Domu sportova.
Veliki interes za Europsko veteransko prvenstvo pokazuje se kroz čak 870 prijavljenih iz 33 države diljem Europe. Tako će na tatamije Doma sportova izaći 741 judaš i 129 judašica, koji će se u 11 dobnih kategorija boriti za naslove europskih prvaka.
Svi natjecatelji imaju između 30 i 80 godina, a nakon što se u četvrtak 15., petak 16. i subotu 17. podijele odličja u individualnoj konkurenciji, nedjelja 18. lipnja je dan za timsku konkurenciju.

Foto: Press