fbpx

Adna Šestić i Vannesa Jakac plasirale se u finale Supertalenta

Show…

Adna Šestić i Vanessa Jakac pridružile se Diegu i Ivi u finalu Supertalenta

Adna ŠestićDruga polufinalna emisija showa Supertalent iznjedrila je dvoje novih finalista, pa će se tako Diegu i Ivi u finalu pridružiti Adna Šestić i Vanessa Jakac. Adna Šestić je osvojila najveći broj glasova gledatelja te se tako plasirala direktno u finale, a po glasovima gledatelja slijedili su Vanessa Jakac i Niko Žiher, no žiri je odlučio da u finalu žele gledati harmonikašicu Vanessu.
Natjecateljica koju je žiri prozvao divom koja ni ne zna da je diva, Adna Šestić, i ovoga puta izazvala je salvu emocija izvedbom pjesme ‘Da sam ja netko’ grupe Indexi.
– Jao Adna, što si nam napravila? Prošli put smo svi bili van sebe, ali danas… Prošli put si bila više sramežljiva, ovoga puta ti si toliko lijepo vladala pozornicom, gledala si u kameru, u publiku, u nas, bila si sigurna u sebe i da ovo zvuči fantastično. Sve je izgledalo tako nestvarno, a tvoj vokal je izvanserijski! – komentirala je Maja Šuput, a Davor je svoj komentar slikovito izrazio:
Adna Šestić– Čuvši te sam se sjetio tvog nastupa na audiciji i odmah sam to povezao s tvojim glasom. Da si ti teta u vrtiću onda bih ja vrlo rado bio u tvojoj grupi jer imaš tu umiljatost u glasu, a onda kada drekneš utjeraš strah u kosti. Eto, ja se upisujem u tu grupu!
Martina je osim lijepih riječi, Adni dala i kritiku koja se odnosila na to da joj je nedostajalo da se Adna unese tristo posto u pjesmu.
– Ja Adnu danas gledam kao veliku divu, u velikoj pjesmi, u velikoj produkciji u sjajnom aranžmanu. Dosta mi je bila potresna ta tvoja interpretacija, snažna si, ne znam koliko imaš iskustva s publikom, ali vrlo vješto manipuliraš s nama i pogledom i tim minimalističkim kretnjama.
Janko, koji je Adnu lansirao u polufinale stiskom zlatnog gumba, poručio joj je:
– Ja ne zna što ti meni svaki put napraviš. Izabrala si najtežu pjesmu i opet je bila tvoja. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije.

Foto: Press – Nova TV