fbpx

Riječki Houdini Andrej Škedel: Božićna iluzija

Rijeka….

Božićna iluzija – Andrej Škedel u nedjelju na Trsatskoj gradini

Andrej ŠkedelAndrej Škedel, poznati riječki mađioničar i iluzionist, na Trsatskoj će gradini u nedjelju, 17. prosinca 2017. godine, izvesti Božićnu iluziju u kojoj će posjetitelje uvesti u mističan svijet magije i iluzije. Andrej iza sebe ima preko tri tisuće nastupa, inicijator je Magic festa- prvog hrvatskog festivala iluzije, a nazivaju ga i Riječki Houdini, s obzirom na to da je prvi iluzionist U Hrvatskoj koji je izveo zahtjevnu mađioničarsku točku- Houdinijev bijeg.
Andrej Škedel će na Gradini posjetiteljima otvoriti vrata intrigantnog svijeta magije i iluzije te u atraktivnom scenskom programu kombinirati tematske iluzije i zanimljive manipulacije, što će zasigurno biti jedinstven doživljaj u blagdanskom ruhu Trsatske gradine.
Nastup počinje u 18.00 sati, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.
Božićna iluzija i magija Andreja Škedela zasigurno će izvrsno upotpuniti božićnu čaroliju na Trsatskoj gradini, koju je već u prvom tjednu oduševila brojne posjetitelje. Gradina ove godine obiluje dekorativnim elementima, atraktivnim svjetlosnim instalacijama kako što je zmaj s kočijom i najveća božićna kuglica u Hrvatskoj, a mogu se razgledati unikatne jaslice u pokretu sa zvučnom kulisom, ali i kušati neizostavna blagdanska gastro ponuda.

Foto: Press