Slavljenički koncert: Trubač Antonio Geček u Jazz ciklusu
By redakcija On 29 ožu., 2018 At 09:30 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Antonio GečekU srijedu, 4. travnja 2018. godine s početkom u 20.00 sati, u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti, održat će se slavljenički koncert trubača Antonia Gečeka u Jazz ciklusu. Kada je 1990-ih Antonio Geček učinio prve korake kao profesionalni glazbenik, hrvatska se glazbena scena uvelike promijenila. Izniman trubač, svoj jedinstveni zvuk podario je stotinama snimki zavidnoga stilskog raspona: od jazza do popa, od rocka do funka i etno glazbe. Mogli bismo nabrajati brojne nagrade i priznanja koje je stekao tijekom godina, no dovoljno je reći da je uvijek prvi trubački odabir naših producenata ili skladatelja. Uz to, tijekom posljednjih nekoliko godina, često gostuje u uglednim europskim orkestrima.
Antonio Geček– Čast nam je proslaviti njegovih prvih dvadeset godina s Jazz orkestrom HRT-a, programom koji je sam osmislio za sebe i kojim će predstaviti svaki aspekt svoje muzikalnosti. Glazbeni gosti bit će Marko Tolja i Ivana Rushaidat. Vatromet je zagarantiran u srijedu, 4. travnja u 20 sati u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti – poručuju organizatori.
Ulaznice po cijeni od 50 kn osigurajte na ulaznice.hr ili dva sata prije početka koncerta na blagajni MSU. Koncert možete pratiti i u izravnom prijenosu na Trećem programu Hrvatskoga radija.

Foto: Press

comment closed